5.1.2011

Parempaa tietoa vailla

Hyvään asiakaspalveluun kuuluisi
ilmoittaa poikkeavista aukioloista
ajoissa ja näkyvämmin, eikä vasta ulko-ovella.
Parin tunnin heitto meinaan tuntuu ja vaikuttaa.
"Suljemme 5.1. klo 18"
Pakettikortti saapui 5.1.

8 kommenttia:

Tepo kirjoitti...

Menee ehkä vähän nipottamiseks, mut netistähän noi poikkeusajatki selvii :P

Tinka kirjoitti...

Tepo,
argh! :) Tuota mie ootinki, että joku heittää tuon netti -kortin takataskustaan. Entäs ne, keillä ei ole nettiä?

Nojoo, mutta tuo nyt otti päähän syystä, että tulin viiden jälkeen töistä, totesin ilmotuksen tulleen, luin takaa tuon tiedon, jonka myös tiesin, että posti on auki klo 20 saakka; ei mitään kiirettä.

Lähin kävelylle, jotta tulis hyötyliike samalla -ja mitä oli vastassa? Lappu luukulla.

Sekä muutama muukin manaileva asiakas. Myöhästyttiin muutampi hassu minuutti. Olisko ollu liikaa vaadittu rustata pieni "huom!" Olis varmaan. "Ei riitä resurssit, eikä työaika". Joopajoo.

Eikä kyllä käyny mielessä mitkään loppiaiset tai muutkaan. Arkipyhät on .. tiiät kyllä mistä!

Huh.
Johan taas helpotti. Vähäksi aikaa.

sea kirjoitti...

Ei 5.1 ole mikään pyhä, miksi siis pitäisi lähteä erikseen tarkastamaan mistään onko posti auki normaalisti vai ei? Loppiaisaatosta en taas ole koskaan kuullutkaan..

Samainen posti on tainnut hukata minulta paketin tjsp. Sain vain Yvesiltä postia jossa pyydetään ottamaan yhteyttä kun en ole ollut tyytyväinen pakettiin ja palauttanut. Ihan kiva, paitsi en koskaan ole saanut mitään pakettia mitä palauttaa.

Tinka kirjoitti...

Sea,
nimenomaan! :)

Mutta hej, eikös nuo Yvesin paketit tullu siihen Opiskelijankadun R-kiskalle, jota ei kyllä enää ole. Enkä ehtiny Atlantikseenkaan, kun seki näyttää olevan pimeänä..

Mutta siis, jos on käyny niin, että se sinun paketti on tullu sinne Ärrälle, mistä ei ole ehkä tullu sulle tekstaria tm. ilmotusta ja et ole sitte tienny hakea pakettia pois -- ovat Ärrältä palauttaneet sen Yvesille noutamattomana.
Ja jotku paketithan menee Valintataloon, siellä ainaki näkyy hyllyillä mm. Ellosta ja Cellbesiä.

Tepo kirjoitti...

Arkipyhät on mukavia. Tänäänki sai rauhassa katella aamupäivästä Simpsonit-maratonia ja hiihtoa. Ja käydä itekin suksimassa :)

Tinka kirjoitti...

Tepo,
joo, ja olla ihan maanantaissa :) ja yllättyä positiivisesti, että onkin vkl edessä.

sea kirjoitti...

Voi muuten olla, että menee jonnekin muualle kun Postiin! Ei edes tullut mieleen. Meniskö ne Valtsuun tai siihen viereen Ärrälle? Ne on mulle lähimmät kun asun tässä Duon vieressä. Valtsusta hain Elloksen (?) joskus.

Tinka kirjoitti...

Sea,
mulle on tullu tekstiviestillä tieto niistä paketeista, jotka on pitäny hakea joko sieltä edesmenneeltä R-kiskalta tai sitte Valintatalosta.

Sitä en tiä, onko se jäljellejääny Ärrä paketinhakupaikka...
Kyllä siinä tekstarissa lukee hakupaikan nimi ja osoite. Postin paketeissa on vielä se numerosarjaki, jolla voi hakea jo aikasemmin (monesti se ilmoitus tulee päivän myöhemmin, kun on jo paketin hakenu).