23.5.2011

Unohdus

Pääsi vähän ärräpäitä, kun taannoin tajusin myöhästyneeni päivän.
Mutta koska kirjakerhon kuukaudenkirjan palautus ei ole = peruutus,
kärsin nahoissani.

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Mutta tuo voi sentään olla mielenkiintoinen kirja, toisin kuin ne kirjakerhon kirjat, joita minulle joskus tulee! Minä kyllä häpeilemättä palautankin niitä, kun olen sitä mieltä, että vaikka olen peruuttanut, niin silti lähettävät. Väitän, että kirjakerhot lähettävät joskus "pommeina" kirjoja, joita ihmiset eivät sitten viitsi (tai kehtaa, kun luulevat unohtaneensa perumisen) palauttaa. Tapa se on sekin myydä... Mrrr.

sea kirjoitti...

Kirjakerhosta en tiedä mutta musiikkikerhossa mä ainakin surutta palauttelen jos jostain syystä olen unohtanut perua (harvoin näin käy). Enkä ole maksanut koskaan mistään mitään.

Mutta tuo kirja pitäisi kyllä joskus lainata ja lukea. :)

tinka kirjoitti...

Mymskä,
laavasin tuota kirjaa tuoreeltaan, enkä ainakaan vielä sillä silmäilyllä ole vakuuttunut sisällön mielenkiintoisuudesta. Ehkä se vaatii keskittymistä ja eri asennetta, heh.

Mulle on kirjakerhohistoriani aikana sattunut ehkä kerran, että kk-kirja tuli, vaikka olin täysin varma peruuttamisesta. Mutta silloinkin olin hyvällä päällä ja nielin kiukkuni -ja laitoin kirjan hyllyyn. Se (Tervo) on edelleen luettavien osassa.

Sea,
et ole varmaankaan ainoa, joka ihan pokkana palauttelee kk-kirjoja/levyjä, mutta minen :) Ei sovi minun ajatusmaailmaan se. Säännöt on säännöt, sanoo tiukkapipoinen tätsy ;)

sea kirjoitti...

Sen jälkeen kun ne unohteli lähettää lehtiä/sähköposteja jotta muistaisin koko kerhon olemassa olon...ja sitä kautta sitten tuli levyjä kotiin kun en muistanut perua, katsoin ettei minunkaan tarvitse aina muistaa. :D