16.10.2009

Natinaa

Salaatista ylijäämäherkkua.

8 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Namia! Harva käyttää salaattiin. Minä käytän mieluummin kuin vaikkapa fetaa.

pia kirjoitti...

siinähän on mun herkkujuustoa.Vaikea vaan saada täältä Tukholmasta ja kallista!Ihanaa pelkästään tai lämmitettynä.

tinka kirjoitti...

Anu,
harvemmin miekään salaattiin tuota sotken, mutta nyt kun mies oli ostanu sitä kaappiin, niin aattelin laittaa sekaan. Nyt on taas kausi, että yritetään vähän kunnostautua siinä, mitä suuhun laitetaan :D Katotaan, kestääkö edes marraskuulle.

Parasta tuoki on minusta kahvin kans.

Pia,
enpä olekaan koskaan syöny lämmitettynä! Mitä nyt kahvi lämmittää, eh.

Kiitos kommentista ja hiphei sinne Ruottiin :)

Anu kirjoitti...

Kahvin kanssa...!?! No eipä ole tullut mieleen kokeilla.
Minä syön yleensä ihan vaan kylmiltään ja sellaisenaan.
Lämmitettynä ja lakkahillon kanssahan se "virallinen tapa" olisi syödä. Hyvää niinkin.

Anonyymi kirjoitti...

Minä lämmitän, ja käytän vadelmahilloa, koska lakka ei ole suosikki.
menee lettuhillonkin kanssa.

Mutta ehdottoamsti hieman lämmitettynä.

vintti

Tinka kirjoitti...

Anu ja Vintti,
hillahillon kans tuo on jo luksusta :) mutta meilläpäin kotopuolessa syödään monesti juurikin kahvin kans; siitähän se nimi natinajuusto tulee. Kokeilkaa!

A mad monkey queen kirjoitti...

Itte tungen teehen palasina, ja lusikalla suuhun. Nam.

Tinka kirjoitti...

Invis,
uskosin, että teessäki tuo maistuu vallan hyvältä :)

Lusikkaa käyttäen - nimenomaan :D Niin meilläki tehhään.

LUSIKKA. Hassu sana.