Minja, resepti on yhtä summittainen kuin tämän(kin) illan kokkikin :)
Määrät ja raaka-aineet voi vaihdella maun ja tekijän mukaan
- kuutioin raa´at punajuuret (ei siis mitään säilykehässäköitä tähän) ja keitin ne melkein kypsiksi - samalla ruskistin jauhelihan, sekaan tuuppasin pilkotun sipulin ja mausteet (ihan perus; suolaa, jauhelihamaustetta ja mustapippuria - jahka olivat kypsiä, kippasin punajuuret jauhelihapannulle ja sekaan sinihomejuustoa ja vähän kääntelyä sekotusmielessä -> koko mössö voideltuun vuokaan ja pinnalle loput sinihomejuustot ja päälle sopivasti ruokakermaa - 200 asteen uunissa noin puolisen tuntia
Arjen kuvausta - harmaata tai väritettyä.
Tavoitteena kuva päivässä, vaikka vain räpsäys. Kameroin tai kännykkäkameralla. Nykyisin ehkä vain satunnaisesti.
4 kommenttia:
Näyttää hyvältä, reseptiä kehiin! :D
Minja,
resepti on yhtä summittainen kuin tämän(kin) illan kokkikin :)
Määrät ja raaka-aineet voi vaihdella maun ja tekijän mukaan
- kuutioin raa´at punajuuret (ei siis mitään säilykehässäköitä tähän) ja keitin ne melkein kypsiksi
- samalla ruskistin jauhelihan, sekaan tuuppasin pilkotun sipulin ja mausteet (ihan perus; suolaa, jauhelihamaustetta ja mustapippuria
- jahka olivat kypsiä, kippasin punajuuret jauhelihapannulle ja sekaan sinihomejuustoa ja vähän kääntelyä sekotusmielessä
-> koko mössö voideltuun vuokaan ja pinnalle loput sinihomejuustot ja päälle sopivasti ruokakermaa
- 200 asteen uunissa noin puolisen tuntia
Tuossa tais olla kaikki oleellinen...
Summittaiset reseptit on ihan käypiä. :) Täytyy ehkä kokeilla joskus.
Oh, tätä on kokeiltava kun luovuin riisi/pasta/perunasta ja jotain on saatava tilalle. :)
Lähetä kommentti