29.9.2010

Ei oo toellista!

Enpä olisi uskonut, että punajuuresta saa(n) tehtyä niin hyvää paistosta, että
taidanpa tehdä toistekin!
Hyvä vaihtoehto makaronilaatikolle.

4 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Näyttää hyvältä, reseptiä kehiin! :D

Tinka kirjoitti...

Minja,
resepti on yhtä summittainen kuin tämän(kin) illan kokkikin :)

Määrät ja raaka-aineet voi vaihdella maun ja tekijän mukaan

- kuutioin raa´at punajuuret (ei siis mitään säilykehässäköitä tähän) ja keitin ne melkein kypsiksi
- samalla ruskistin jauhelihan, sekaan tuuppasin pilkotun sipulin ja mausteet (ihan perus; suolaa, jauhelihamaustetta ja mustapippuria
- jahka olivat kypsiä, kippasin punajuuret jauhelihapannulle ja sekaan sinihomejuustoa ja vähän kääntelyä sekotusmielessä
-> koko mössö voideltuun vuokaan ja pinnalle loput sinihomejuustot ja päälle sopivasti ruokakermaa
- 200 asteen uunissa noin puolisen tuntia

Tuossa tais olla kaikki oleellinen...

Minja kirjoitti...

Summittaiset reseptit on ihan käypiä. :) Täytyy ehkä kokeilla joskus.

sea kirjoitti...

Oh, tätä on kokeiltava kun luovuin riisi/pasta/perunasta ja jotain on saatava tilalle. :)